Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM – швидкі темпи будівництва у поєднанні з незмінною якістю

23.02.2019

За більші ніж 13 років роботи на ринку інвестиційно–будівельна компанія «НоваБудова» довела, що їй можна довіряти, вкладаючи кошти у житло, яке лише будується. І йде мова не лише про чесність і добропорядність. Важливо й те, що проект житла, який спочатку є лише на папері, втілиться у життя саме таким, як обіцяє компанія — з усіма перевагами. Тобто, якщо ЖК «Щасливий» PLATINUM заявляється як елітне житло бізнес–класу, то саме таким воно і буде, у цьому можна переконатися навіть зараз, коли до здачі в експлуатацію ще досить далеко.

Які роботи проводяться наразі?

Загальна висота будівлі складає 22 поверхи, що робить його найвищим у Шевченківському районі. 20 з них будуть житлові, а два перші — комерційні, і це дозволить жителям будинку навіть розмістити там власні бізнес–проекти, що зручно і корисно. Наразі відбувається робота над зовнішніми стінами дев’ятого поверху. Враховуючи, що будівництво почалося лише влітку 2018 року, можна говорити про дійсно високий темп роботи. Завдяки тому, що така швидкість буде зберігатися й надалі, будинок планують здати у експлуатацію у грудні 2020 року.

Сам процес будівництва такого великого проекту виглядає вражаюче: велетенські залізобетонні монолітні пластини, які переміщують на їхні місця, купа людей, де кожен знає, що саме він має зробити та виконує свою роль у цій великій компанії. Та варто пам’ятати, ЖК «Щасливий» PLATINUM — не просто велика залізобетонна коробка. Це сучасне житло, яке було продумано з усіма важливими деталями інфраструктури та комунікацій. З інженерної та архітектурної точок зору цей проект є досить складним, і високий темп його втілення у житті є можливим виключно завдяки професіоналізму команди будівельників, які працюють над ним.

З іншого боку, будівництво цього будинку вражає не лише технічністю, а й глибоким емоційним змістом. Квартири, чий силует зараз лише вимальовується, стануть рідною оселею для багатьох сімей, і бачити, як відбувається створення цих апартаментів, як росте кожен поверх будинку, дивовижно.

Окремо про матеріали

Етап встановлення даху ще попереду, як і монтаж вікон, тому наразі варто зосередитися на розповіді про ті матеріали, що вже використовуються у процесі будівництва. Перш за все, слід сказати, зовнішні та навіть міжквартирні стіни виконані із залізобетону, що істотно поліпшує звукоізоляцію. Це дуже важливо для любителів особистого простору та тих, хто цінує спокій або навпаки — хоче влаштувати гучну вечірку і не боятися потурбувати сусідів.

Також варто сказати про вентильований фасад. Завдяки цьому стане можливою природна циркуляція свіжого повітря у майбутніх квартирах. Водночас для утеплення використовується мінеральна вата, а це — вельми ефективний матеріал, що здатний успішно зберігати тепло приміщення. Це означає створення зручного мікроклімату, де влітку не буде аж надто спекотно, а взимку — не буде холодно.

Варто сказати й про практичну сторону цього питання. Справа у тому, що будинок, який має вдало створений мікроклімат, можна опалювати за допомогою меншої кількості ресурсів. Тобто вдома буде тепло і комфортно навіть у найморозніші дні зими, але для цього не доведеться спалювати багато газу, або витрачати додаткову електроенергію. Оскільки комунікації ЖК «Щасливий» PLATINUM є якісними та ефективними самі по собі, збереження ресурсів є дійсно значним, що у довгостроковій перспективі створює ще одну перевагу проекту — економію грошей на комунальних платежах.

Тому цілком природно, що вже зараз пентхауси преміум–класу всі розпродані. Втім, ЖК «Щасливий» PLATINUM — це загалом елітний проект для людей, які прагнуть кращого у кожній деталі. Будь–яка квартира у будинку — житло бізнес–класу не лише по українським, а й по європейським міркам. Крім того, залишаються вільними квартири з терасами досить великими, аби влаштовувати там вечірки, культурні заходи або просто засмагати під сонцем влітку. Тож не варто гаяти час, слід вже зараз подумати про придбання таких апартаментів. По всім питанням купівлі нерухомості у ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові, телефонуйте (032) 294 95 32 та (067) 664 05 30. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26, проспект В. Чорновола, 67.