Житловий комплекс «Щасливий» — з кожним днем щось нове

26.04.2019

Житловий комплекс «Щасливий» — з кожним днем щось нове

Парадокс ринку нерухомості у тому, що до сучасного будинку покупець має більше вимог, ніж до старого, купленого на вторинному ринку. Коли хтось хоче придбати квартиру в історичному центрі Львова, він здебільшого згоден зрозуміти і не ідеальний стан комунікацій, і те, що кімнати з високими стелями складно опалювати, і деякі інші нюанси. А от від будинку, який тільки знаходиться у процесі створення, чекають, щоб він задовольняв усім бажанням. Розуміючи це, компанія «НоваБудова» пропонує не просто сучасний будинок. Вона пропонує проект, який знаходиться на одному рівні з кращими архітектурно–житловими проектами Європи. Це — ЖК «Щасливий».

Проект передбачає три будинки, що разом поєднують у один великий комплекс. Над ними працюють по черзі. По–перше, це дає змогу сконцентрувати всі можливості на проекті, а по–друге, дивлячись на перший, вже зданий в експлуатацію будинок, кожен може переконатися у тому, що компанія дійсно втілить кожну свою обіцянку. Між тим, цікаво і поглянути на те, на якому етапі відбувається будівництво другого будинку. Адже створення майбутнього житла певною мірою таємничий процес, який однозначно інтригує.

Етап будівництва

Другий будинок у ЖК «Щасливий» планується здати у грудні 2019 року. Для того, щоб робота проходила швидко, і разом із тим якість її виконання залишалася на найвищому рівні, необхідним є не лише професіоналізм кожного, а й злагодженість у роботі та високий рівень організації. Все це — риси команди компанії «НоваБудова».

Будинок матиме 16 поверхів. Наразі вже закінчені роботи над монолітним каркасом і зовнішніми стінами. Також відбувається монтаж міжквартирних та міжкімнатних стін на 10–11 поверхах. Швидкість роботи висока завдяки злагодженості команд та чіткому плану.

Міжквартирні та міжкімнатні стіни дещо відрізнятимуться. Основний матеріал для міжкімнатних стін — газоблок. Це різновид бетону, пориста структура котрого не перешкоджає природному току повітря. Це дозволяє створити оптимальний мікроклімат, що є цілком зручним та комфортним для всіх мешканців апартаментів. Тому з газоблоків монтуються й міжквартирні стіни, але там між ними ще додають мінеральну вату. Її шар значно покращує звукоізоляцію і, що не менш важливо, зберігає тепло.

Інші переваги проекту, які втілюють у життя вже зараз

  • Планування кімнат відповідає останнім тенденціям житлової архітектури: великі вікна для природного освітлення, невеликі коридори, простора ванна кімната.
  • У ЖК «Щасливий» буде працювати індивідуальна система опалення, і будинок створюється з урахуванням особливостей її роботи. Всі комунікації будуть працювати максимально якісно, а завдяки утепленню в міжквартирних стінах вдасться зекономити на опаленні, адже можна буде менше використовувати ресурсів.
  • У квартири буде потрапляти достатньо сонячного світла, як завдяки великим вікнам, так і завдяки тому, що інші будинки знаходяться по сусідству, але не надто близько.
  • Хоча вже зараз образ майбутньої багатоповерхівки вимальовується досить чітко, робочі групи, які працюють над нею, не уповільнюють темп ані на йоту. Навпаки, з кожним днем силует будинку стає більш повним новими деталями.

Докладніше про інфраструктуру

Комфорт у ЖК «Щасливий» досягається не лише завдяки самій будівлі, а й велика роль у території коло нього. У комплексі передбачується:

  • зелена зона для прогулянок з фонтаном;
  • спортивне поле для активних розваг;
  • дитячий майданчик із сучасними та безпечними атракціонами;
  • автостоянка для гостей та власників апартаментів.

Територія охоронятиметься цілодобово, що забезпечить високий рівень безпеки жителям будинку та їхньому автотранспорту. Під самим будинком буде знаходитися паркінг для мешканців ЖК «Щасливий». Наразі паркінг під другим будинком активно зводиться, а от під першим — він вже готовий, і місця там продаються для жителів усього комплексу.

Хоча будинок здається в експлуатацію тільки наприкінці року, вже зараз можна вибрати та придбати квартиру у ньому. Тож не варто гаяти час! Адже після здачі будинку ціна на апартаменти виросте, і зараз — найкращий період, щоб інвестувати у проект, бо з одного боку, вимальовується реальна картина майбутнього сучасного і комфортабельного житла, а з іншого — вартість квадратного метра, яка ще не встигла піднятися. За подробицями слід звертатися до менеджерів відділу продажів подзвонивши за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна прийти у львівські офіси компанії, що знаходяться за адресами вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).