ЖК «Crystal Avenue»: розповідаємо про найновіше з будівельного майданчика

15.06.2018

 

ЖК «Crystal Avenue» - це ваш комплекс бізнес-класу!

 

Якщо при покупці житла вам хочеться об'єднати комфорт, статус і затишок, тоді у нас є те, що приємно запропонувати вам - ЖК «Crystal Avenue». Це наш комплекс бізнес-класу в Петропавлівській Борщагівці. У цій статті ми розповімо вам про будівництво 1-го будинку в ЖК, а ще відповімо на питання, чим відрізняється бізнес-клас від інших і які переваги ми готуємо для вас.

Отже, про будівництво. Каркас 17-поверхового будинку зведений, зараз роботи йдуть над дахом будівлі. Нагадаємо про одну з його яскравих переваг: дворівневі квартири на останньому поверсі матимуть вихід на стильні тераси на даху з неймовірним видом.

До 9-го поверху будинок засклений, і ми продовжуємо монтаж вікон далі. Додамо, що в будинку ви зможете вибрати як квартиру з панорамними вікнами, так і зі стандартними параметрами. Але при цьому вікна в кожній квартирі - це енергозберігаючий 2-камерний склопакет з 5-камерним профілем. До 10 поверху ми вже звели внутрішні перегородки і приступили до розведення електрики. У кожній квартирі буде свій автономний котел, щоб ви могли самостійно задавати і регулювати тепловий режим.

Ймовірно, у вас може з'явиться питання: добре, а що все ж таки особливого в комплексі бізнес-класу і чим він відрізняється від, здавалося б, подібних ЖК?

По-перше - це найвища якість будівництва. Для цього обираються найкращі та екологічні матеріали. Будинок виконується з червоної цегли, його каркас - міцний моноліт, утеплення стін - мінеральна вата.

По-друге - облаштування та інфраструктура комплексу, його розташування. Тут у вас будуть просто всі можливі переваги: ​​400 м до Кільцевої дороги, супермаркетів і ТЦ. 5-7 хв звідси і ви на метро Житомирська. А в комплексі ми спроектували спортивну локацію, шикарно облаштовану та озеленену територію, зони дитячих майданчиків, відпочинку, підземний паркінг і станції зарядки для електроавтомобілів.

По-третє - високий рівень сервісу. Рецепція на першому поверсі й повний супровід експлуатації будинку. Тут ви точно забудете про шум під вікнами. Чистота, підтримання порядку і цілодобова охорона ЖК забезпечать вам спокій за себе, і за своїх близьких і подарують приємне відчуття релаксу у себе вдома.

Квартири у продажу і вам точно варто розглянути тут покупку своєї! Переглянути планування квартир ви можете у нас на сайті. А щоб побачити все особисто і забронювати нову квартиру, приїжджайте до відділу продажів по вул. Соборній, 10-А. З радістю відповімо на всі ваші запитання і за телефонами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06.