ЖК «Щасливий» оголошує старт продажів 4-ї черги у Софіївці!

07.04.2017

Компанія «НоваБудова» рада повідомити вам про старт продажів квартир 4-ї черги ЖК «Щасливий», у будинку по вул. Яблунева, 9-Г,Д.

Загальна житлова площа цього 10-поверхового будинку – 9100,35 м2. Зараз триває активне зведення коробки будівлі. Комплекс буде складатися з 8-ми десятиповерхових будинків, розташованих у зручному районі Софіївської Борщагівки. Загалом у ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій збудовано, введено в експлуатацію і заселяється вже 2 будинки, ще 4 знаходяться у будівництві й 2 в проекті.

На момент здачі будинку в експлуатацію в квартирах від компанії «НоваБудова» вже зроблено лазерну стяжку стін і підлоги, розводку електрики, сантехніки, встановлено вікна фірми «КВЕ», двоконтурний газовий котел і батареї з індивідуальним регулюванням температури, а також двері. Крім того, ще одним приємним сервісом від компанії «НоваБудова» є можливість придбати квартиру з вже готовим ремонтом.

Поруч із будинком у комплексі буде розташовано дитячий садок і майданчики, зони відпочинку і спорту, а також зручний підземний паркінг, а крім цього комплекс закритий та знаходиться під охороною. Вже зараз тут відкриваються магазини, працює супермаркет «Фора» і лише у 300 м знаходиться Кільцева дорога Києва із зупинками громадського транспорту. А для власників бізнесу ЖК «Щасливий» надає можливості з придбання комерційної нерухомості.

Вже сьогодні поспішіть дізнатися про наші найкращі пропозиції, отримати повну інформацію щодо питань, які вас цікавлять і ознайомитися з комфортабельними плануваннями квартир у нашому відділі продажів по вул. Яблуневій, 5-А або за телефонами: (067) 735-76-76 и (063) 614 63 61.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!