ЖК «Щасливий» у Львові: оголошено старт продажів!

19.04.2017

Компанія «НоваБудова» з радістю повідомляє Вам, що від сьогодні розпочинаються продажі в ЖК «Щасливий» у Львові по вул. Біговій!

Всі, хто стежать за новинами від «НоваБудова» вже знають, що сучасний європейський комплекс «Щасливий» у Львові складатиметься з трьох 16-поверхових будинків із комфортабельними та продуманими плануваннями квартир. Разом із цим у комплексі передбачено власну інфраструктуру, що включає спортивне поле, яскраві дитячі майданчики, підземний та наземний паркінги, магазини, аптеки та все необхідне для комфортного життя мешканців, а також гарну озеленену територію. Ще однією важливою деталлю для сімей з дітьми є те, що поруч із комплексом «Щасливий» розташовано дитячий центр, школу-дитячий садок, куди буде зручно приводити дітей на навчання, заощаджуючи свій час та знаючи, що дитина поруч із домом.

Щоб дізнатися про найактуальніші пропозиції у ЖК «Щасливий» по вул. Біговій, про зручну розстрочку від забудовника та обрати планування, в якому Ви зможете втілити мрії про бажаний інтер’єр, телефонуйте за номерами нашого відділу продажу: (032) 253-37-07 та (067) 426-70-70. Поспішайте бути у числі перших власників нових квартир в улюбленому місті та щасливому кварталі ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий» - щастя близько!