ЖК «Щасливий»: твоя затишна квартира!

21.04.2017

У відділах продажів компанії «НоваБудова» завжди є що вибрати: готові квартири в заселених будинках і квартири на етапі будівництва. «НоваБудова» обов'язково будує дитячі садки, спортивні майданчики та великі ігрові майданчики. І є де поставити машину. Є квартири, офіси, кладовки, гаражі, пентхаузи. Також у ЖК «Щасливий» дуже гнучка система покупки житла: безвідсоткова розстрочка на рік, можливість першого внеску 30%, 50%, 70% і 100%. Багато варіантів чудових планувань. Різні адреси:

У Петропавлівській Бощагівці комплекс із 5 будинків на вул. Леніна (10-А, Б, В, Г, Д) фактично закінчений. На комбінованому спортивному полі (біля будинку 10-Г) установлюють футбольні ворота і робиться штучне покриття. У будинку 10-Д квартири вже закриті на ключ, оскільки встановлено газові котли. У під’їздах цього будинку закінчується кладка плитки. Завершується благоустрій території і укладання тротуарної плитки. Почався монтаж дитячого майданчика біля будинку 10-Д.

17 жовтня відбудеться урочисте відкриття комплексу. У програмі заходу: святковий концерт; розіграш цінних призів для дітей і дорослих; суперприз – курортна путівка для 2-х; містечко дитячих забав (батути, гірки, поні, конкурси та ін.); на всіх учасників заходу чекає смачний плов.

Увага: відділ продажів перенесли до дороги (вул. Леніна). Комплекс патрулює міліція. Краще озеленення, ніж у петропавлівському комплексі «Щасливий», Ви навряд чи знайдете: цілі паркові зони з фонтаном. Але головне – унікальна природа: ліс і озеро.

У Софіївській Бощагівці перший комплекс на вул. Щасливій уже давно завершено повністю. У порівнянні з минулорічним періодом, у комплексі стало дуже комфортно: охайні будинки, доглянуті зелені насадження, багато магазинів, уже ходить громадський транспорт (маршрут 904 у бік Виставкового центру), мешканці люблять відпочивати в мальовничому сквері з досить екзотичними деревами, лавками-гойдалками та зручними тренажерами. Та й загалом інфраструктура швидко розвивається. А неподалік, у 300 м від Кільцевої дороги, дуже інтенсивно «росте» новий комплекс від компанії «НоваБудова», на вул. Яблуневій. У першій черзі будівництва вже фарбують фасад! Важливо відзначити, що будинок дуже добре утеплений і захищений від шуму. Штукатурні роботи виконано. Закінчуються роботи з улаштування стяжки. Інтенсивно фарбують коридори, сходові марші. У квартирах закінчили робити електропроводку, днями закінчать і сантехнічні виводи. У житлових приміщеннях установлюють радіатори. Квартири швидко розкуповують із огляду на те, що будинок цегляний, будівництво ведеться на дуже високому рівні, ціна прийнятна. Вид із вікон на елітний приватний сектор із садами й басейнами просто приголомшливий! Комплекс на вулиці Яблуневій складатиметься з 8 будинків і дитячого садка. Адреса 2-ї черги – вул. Яблунева, 13-Б. Свіжі новини з цього будмайданчика: після того, як було залито монолітну плиту і змонтовано блоки ФБС, заармували й забетонували армопояс.

Більше інформації Вам нададуть у відділах продажів:
- Петропавлівська Борщагівка (вул. Леніна): (044) 228-63-61, (093) 905-28-28, (067) 409-36-36, (050) 926-03-80.
- Софіївська Борщагівка (вул. Щаслива і Яблунева): (044) 223-76-76, (067) 735-76-76.

Подивіться квартиру вже сьогодні! Не відкладайте своє життя в теплому, затишному, сучасному і, головне – своєму власному житлі, на потім!

Фото