ЖК «Щасливий» - зміни життя в одну мить!

20.04.2017

Ви обираєте житло, а це значить, що Ваше життя кардинально міняється вже в цю мить! Купуючи квартиру в ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова», Ви стаєте власником сучасного житла в цегляному будинку з продуманими просторими плануваннями, чистими під’їздами, ландшафтним дизайном прибудинкової території. До того ж, кожен ЖК «Щасливий» розташовано в мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою і транспортною розв’язкою. У кожному нашому комплексі також є у продажу офіси. Зараз продаються квартири у ЖК «Щасливий»: у Софіївській Борщагівці на вул. Щасливій і на вул. Яблуневій, та в Петропавлівській Борщагівці на вул. Леніна.

У Петропавлівці нещодавно відбулося свято з нагоди початку будівництва дитсадка. Через це, а також через близькість озера та лісу, цей комплекс обирають молоді сім’ї і творчі люди. Також цей комплекс для активних людей, адже звідси дуже швидко добиратися до транспортної розв’язки, магазинів, сервісу. Ви можете обрати квартиру в заселених будинках 10-Г, 10-Б, 10-А або в будинку 10-Д, вже фактично готовому до заселення. Зараз фасад 10-Д повністю пофарбовано, внутрішні роботи у квартирах завершилися, а в під’їздах закінчують класти кахельну плитку. І прибудинкова територія вся оздоблена тротуарною плиткою; зона відпочинку оформлюється гранітними плитами. Цієї осені відбудеться відкриття всього комплексу, що буде анонсовано в новинах на наших сайтах. Продаж квартир у Петропавлівці: (044) 228-63-61, (093) 905-28-28, (067) 409-36-36, (050) 926-03-80.

Затишний комплекс 5-поверхових будинків на вул. Щасливій вже повністю споруджено. І ще є вільні 2-кімнатні квартири в будинках 50 та 61! Подивитися планування можна у зручний час, замовивши безкоштовне таксі, телефонуйте: (044) 223-76-76, (067) 735-76-76.

Комплекс на вул. Яблуневій почали будувати цього року, і вже є готові квартири! Будівництво цього найближчого до Кільцевої дороги комплексу (300 м) йде дуже інтенсивно й масштабно. У проекті 8 10-поверхових будинків, до одного з яких буде прибудовано дитячий садочок. Також тут будуть спортивні та ігрові майданчики, супермаркет «Фора», паркомісця, ландшафтний дизайн. Із вікон відкривається чудовий краєвид на Київ та елітний приватний сектор. У 1-му будинку утеплюють фасад. Закінчується монтаж даху. Стіни в під’їздах уже оздоблюють фінішною шпаклівкою. Штукатури активно працюють у квартирах, в коридорах та підвальних приміщеннях. У квартирах уже готова стяжка, проведено струм, закінчується улаштування сантехнічних виводів, почали встановлювати обігрівачі. Скоро почнеться монтаж ліфтів. На будівельному майданчику наступного будинку залито монолітну плиту та змонтовано блоки ФБС. Наскільки якісно виконуються всі роботи, варто побачити на власні очі, Вам із радістю все покажуть і розкажуть, приїздіть! Про зустріч можна домовитися по телефонам (044) 223-76-76, (067) 735-76-76.

Ваше життя дорогоцінне, ми робимо все, щоб зберегти Ваш час! Купіть житло сьогодні – і змініть життя на краще разом із ЖК «Щасливий»!

Фото