ЖК «Щасливий» PLATINUM – квартири у продажу!

02.07.2018

 

ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові

 

 

ЖК «Щасливий» PLATINUM оголошує початок продажів! Це новий, комфортабельний та ексклюзивний комплекс преміум-класу в самому серці Шевченківського району Львова.

Ми створюємо цей комплекс для сучасних людей, які ведуть активне, динамічне життя. І такий аспект, як зручність розташування, допоможе їм завжди бути в центрі міста та його подій. Тут буде чудова атмосфера для сімей. А все тому, що будинок буде обладнано зручними сервісами, власним паркінгом, а навколо знаходиться практично і зручно облаштований район проспекту В’ячеслава Чорновола зі скверами, магазинами, зупинками міського транспорту.

Будинок розрахований на 22 поверхи: 20 житлових на 160 квартир і 2 комерційних. Крім того, він матиме тераси і стильні дворівневі пентхауси. А панорамні вікна з шикарним видом на місто створять атмосферу, в яку вам хотітиметься вертатись, де кожен ранок, день і вечір будуть для вас особливими! 

До слова про сервіс: у будинку запроектовано сучасні системи охорони, пожежогасіння, а також власну котельню, яка обігріватиме кожну квартиру і робитиме будівлю повністю автономною.

Ми прагнемо, щоб ваше життя надихало вас на нові звершення та підкорення своїх цілей! Перегляньте планування квартир на нашому сайті, а повну консультацію запрошуємо отримати у відділі продажів у центрі вашого міста – вул. Чайковського, 26. Якщо маєте питання вже зараз, не зволікайте, і телефонуйте нам: (032) 229-55-72, (067) 814-81-53. Будьте тим, хто впевнений у своєму виборі та майбутньому. Це новий рівень життя, що вже чекає на вас!

 

Будь успішним та щасливим - ЖК «Щасливий» PLATINUM!