ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – встигни купити квартиру в останньому будинку

30.03.2018
Впевнені, квартира у вже повністю готовому комплексі - це дійсно зручно і те, що шукають багато зацікавлених. Адже в такому комплексі вже є де погуляти, активно відпочити, є де придбати продукти, ліки, квіти, квитки або просто насолодитися смачною кавою у гарних кав’ярнях.

Саме таким є ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. В ЖК здані вже 7 будинків і триває будівництво останнього великого об’єкта по вулиці Оксамитовій, 20.

Перші секції будинку готові, завершено їх утеплення і оздоблення. Зведено до останнього 11-го поверху і секцію 20-В. Зараз виконуємо тут внутрішні роботи зі штукатурки, а до 3-го поверху зробили стяжку підлоги. Ззовні триває утеплення будинку пінопластом. В останніх секціях (7-9) по Оксамитовій, 20-Г встановлюємо вікна. А біля всього будинку почалось розчищення території для її упорядкування.

Вільних квартир та доступних планувань залишилось зовсім небагато, тож поспішайте зателефонувати нам, щоб дізнатися про наявність: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06. Адже це останній шанс купити житло у готовому комплексі у Петропавлівці з повною інфраструктурою і усіма зручностями!

Дізнавайтеся у менеджерів про найвигідніші можливості придбати нову квартиру, нашу розстрочку та вкладайте у своє майбутнє та майбутнє вашої родини.