ЖК «Щасливий»: успіх для кожного!

20.04.2017

Вершина Вашого успіху – нерухомість у новому будинку. Дізнайтеся першими новини про найкращий комплекс Петропавлівської Борщагівки – ЖК «Щасливий»! Комплекс готують до відкриття:

  • біля будинків 10-В і 10-Д прибрали будівельний паркан і вже закінчується укладання тротуарної плитки; ділянку дороги біля 10-А також закінчують упорядковувати;
  • у дворі будинку 10-Г з'явився дитячий майданчик;
  • невдовзі буде реалізовано проект спортивного майданчика для командних видів спорту.

Нагадуємо, що в цьому житловому комплексі ще є вільні квартири; покваптеся придбати власне житло: (067) 409-36-36, (067) 990-46-46. Якщо Вам ще не доводилося бути в цьому комплексі, приїжджайте: кращого балансу інфраструктури і природи (озеро, ліс) Ви не знайдете! У вересні «НоваБудова» готує особливо приємний сюрприз для вас, стежте за новинами!

А ось новинами з будмайданчика нового комплексу – ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці, на вулиці Яблуневій, із радістю поділимося. Цей комплекс розташовано рекордно близько до Києва – 300 м, Це лише 3 хвилини пішки. Наразі активно розкуповують квартири в першій черзі будівництва – 10-поверховому будинку над дорогою. Ціни можна дізнатися за телефоном (067) 735-76-76. У цьому домі:

  • закінчилася кладка цегли, активно просуваються роботи на даху. У цьому місяці вже знімуть крани і почнеться підведення комунікацій до будинку;
  • також протягом 2 тижнів планується стяжка підлоги по всьому будинку;
  • вже закінчують робити міжкімнатні стіни;
  • активно просуваються штукатурні, сантехнічні та електромонтажні роботи.

Вже залитий фундамент сусіднього будинку, йде підготовка до монтажу блоків цокольного поверху. У цоколі розміщуватимуться офіси.

У проекті – 8 таких будинків і відповідна інфраструктура: дитсадок, супермаркет, спортивні та дитячі майданчики, парковка. Покваптеся бути першими! Про перегляд квартир можна домовитися також за телефоном (067) 735-76-76. Щасливої покупки!

Фото