Квартира у Петропавлівській Борщагівці: які переваги я матиму?

27.06.2018

 

ЖК "Щасливий" у Петропавлівській Борщагівці

 

В Петропавлівській Борщагівці ми будуємо два житлових комплекси. Тож кожен, хто шукає квартиру, може знайти найвлучніший варіант для себе. І вам є, що вибрати!

ЖК «Сrystal Avenue» пропонує квартири, пентхауси з терасами, комерційні приміщення у будинках бізнес-класу. Зараз в комплексі будується перший об’єкт, тож можливості придбати житло тут наразі є найвигіднішими.

А поруч знаходиться наш вже на 90% готовий комплекс «Щасливий» у Петропавлівці. В ЖК збудовано і введено в експлуатацію 9 з 10 будинків, а також дитячий садок, що працює вже більше року.

ЖК має багато продуманих і зручних рішень. Всередині комплексу є спортивне поле, декілька дитячих майданчиків, гарний фонтан і паркові лавочки для відпочинку, вся територія прикрашена приємними зеленими насадженнями. Підтримкою чистоти і експлуатації будинків завідує власний ЖЕК «Щасливий». Також на території можна придбати окреме місце для авто на критому паркінгу з наглядом, є і гостьові парковочні місця. А скоро територія ЖК стане огородженою.

Крім того тут є неймовірний асортимент крамничок і магазинів, працюють кафе, ресторанчики і затишні кав’ярні, ательє і майстерні, салон краси і стоматологія та ін. А потрапляючи в комплекс, відчувається його власна, неповторна атмосфера невеликого міста. І дійсно, до столиці тут лише 650 м, де є зупинки транспорту, ТЦ і супермаркети. І за 7 хв звідси ви будете на м. Житомирська.

Роботи в останньому будинку по вул. Оксамитовій, 20-Г на завершальній стадії. Будинок зведено, триває утеплення і оформлення фасаду, а всередині виконуються штукатурка стін і кладка плитки у під’їздах. А, що особливо зручно, в нашому ЖК ви можете дізнатися про готові квартири з ремонтом від забудовника, або ж замовити його у відділі ремонту компанії «НоваБудова».

Поспішіть дізнатися про квартири в наявності, адже з кожним днем їх все менше! Телефонуйте нам за номерами ЖК "Щасливий" та "Сrystal Avenue": (044) 393-08-42, (067) 691-60-06 і отримайте повну консультацію наших менеджерів. Чекаємо вас також за адресою відділу продажу в Петропавлівській Борщагівці: вул. Соборна, 14-А. Не втрачайте свою найкращу можливість жити у найкомфортнішому стилі!